Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η φιλοσοφία του White Sands είναι να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υπηρεσίες, ώστε οι διακοπές σας να είναι αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Έτσι με τη διαμονή σας στο συγκρότημα μας έχετε πρόσβαση και σε ένα πλήθος επιπλέον υπηρεσιών.

Για τους πελάτες του συγκροτήματος μας υπάρχουν δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πανέμορφη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας ή να κάνετε ηλιοθεραπεία όποια στιγμή της ημέρας θέλετε. Επίσης το συγκρότημα μας διαθέτει και απευθείας εξυπηρέτηση στην παραλία για ό,τι χρειαστείτε από τον καφέ σας ή κάποιο αναψυκτικό μέχρι και κάποια κρύα γεύματα και σνακ. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πισίνα του συγκροτήματος που βρίσκεται δίπλα και ανήκει επίσης σε εμάς.

Όσον αφορά τα καθημερινά γεύματά σας, μπορείτε να απολαύσετε γευστικά πιάτα στο εστιατόριό μας. Εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε σπιτικές τοπικές γεύσεις, τη φημισμένη ελληνική κουζίνα μας, φρέσκο ψάρι, αλλά και οποιοδήποτε άλλο πιάτο της αρεσκείας σας όλα δημιουργημένα με τα αγνότερα υλικά.

Τέλος, όσον αφορά την ασφάλεια του οχήματός σας δε θα πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και το ξενοδοχείο μας διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης για τους πελάτες του συγκροτήματος μας.

Εξωτερικές παροχές

Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία

Πρόσβαση στην πισίνα του διπλανού συγκροτήματος μας

Εστιατόριο

Σέρβις στη παραλία

Δωρεάν Θέση Πάρκινγκ

elGreek