Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κατά τη διαμονή σας στο Βράχο και το White Sands είναι πάμπολες. αν είστε λάτρεις του αθλητισμού και της άσκησης, μπορείτε να αθληθείτε πολλές ώρες διασκεδάζοντας με τα θαλάσσια παιχνίδια, αλλά και στα γήπεδα beach volley και beach soccer που θα βρείτε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα σας και να εξερευνήσετε το βυθό και τα βράχια της παραλίας μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τις σχολές καταδύσεων που υπάρχουν στα Σύβοτα, να διασχίσετε το φαράγγι του Αχέροντα και άλλες πεζοπορικές διαδρομές ή ακόμα να κάνετε και rafting στα νερά του.

Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε μικρές καθημερινές εξορμήσεις στις γύρω περιοχές και τα κοντινά νησάκια. Η θέση του White Sands είναι ιδανική μιας και βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στα Σύβοτα και την Ηγουμενίτσα, όσο και στη Πάργα, την Πέρδικα, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα. Σε πολύ κοντινή απόσταση είναι και το νησί της Κέρκυρας, αλλά και τα πανέμορφα νησάκια των Παξών.

Τέλος, για τη διασκέδασή σας υπάρχουν αρκετά εστιατόρια στην παραλία του Βράχου-Λούτσας με πολλές γευστικές επιλογές, αλλά και αρκετά μπαράκια. Εναλλακτικά, μπορείτε να διασκεδάσετε ανακαλύπτοντας τη νυχτερινή ζωή των γύρω περιοχών. Είτε προτιμάτε την έντονη νυχτερινή ζωή είτε σας αρέσει η χαλάρωση και η ηρεμία, οι επιλογές σας είναι πολλές. Δε μένει παρά να τις ανακαλύψετε.

elGreek