Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Η περιοχή του Βράχου-Λούτσας καθώς και οι γύρω περιοχές διαθέτουν πολλά ιστορικά μνημεία και περιοχές φυσικού κάλους. Συνδυάστε τις διακοπές σας στη Λούτσα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα και ανακαλύπτοντας τις ομορφιές και την ιστορία της περιοχής μας.

Πρέβεζα

Καταπράσινη περιοχή με πολλά όμορφα τοπία και παραλίες, αλλά και με πλούσια ιστορικά στοιχεία. Αξίζει να επισκεφθείτε την πόλη της Πρέβεζας με τις υπέροχες ψαροταβέρνες, την πόλη της αρχαίας Νικόπολης που είναι από τις καλύτερα συντηρημένες αρχαίες πόλεις της Ελλάδας, τις πηγές του Αχέροντα με το υπέροχο φυσικό τοπίο όπου κατά τη μυθολογία βρίσκονταν οι πύλες του Άδη, το αρχαίο Νεκρομαντείο που βρίσκεται στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, το Ζάλογγο με τις ηρωικές Σουλιώτισσες είναι από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία που αξίζει να επισκεφθείτε κ.α..

Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε τον Αμβρακικό κόλπο που είναι από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους υδροβιότοπους στην Ελλάδα. Αποτελείται από τη λιμνοθάλασσα και πολλές γραφικές νησίδες οπού ζουν και αναπτύσσονται σπάνια είδη πουλιών και δελφινιών.

Πάργα

Πανέμορφη περιοχή με υπέροχα φυσικά τοπία και πλούσια ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία. Αξίζει να επισκεφθείτε την πόλη και το κάστρο της Πάργας με τα γραφικά σοκάκια και την έντονη ζωή.

Σύβοτα

Πολύ όμορφη περιοχή με υπέροχα φυσικά τοπία. Επισκεφθείτε τα γραφικά Σύβοτα με το πανέμορφο λιμανάκι τους, τα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής και ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία του τόπου.

 
elGreek